Who´s Who?

Det är ytterst behjärtansvärt, och möjligen en aning makabert, att någon, enligt uppgift,

Keith Moon med vänner

försökt få Keith Moon, från The Who, att uppträda i samband med OS i London i sommar. Med tanke på att denne en av rockhistoriens, i vinifierat.se:s tycke, två bästa trummisar och helt säkert en av de roligaste och mest underhållande, varit död i 35 år kan det bli svårt. En sådan tur då att vinifierat.se finns så att ni kan njuta av Keith Moon och hans vänner här. Möjligen kan man lägga till, att de visste hur man skulle avsluta ett TV-uppträdande på den tiden.

6 svar på ”Who´s Who?

 1. Hej Lars-
  ja, det är ju lite tragikomiskt- kanske funderade personen ifråga på trenden hologram?

  • Hm, ja det var väl att ge sig ut på djupt vatten med det påståendet… och Vinnie skulle det förstås kunna vara… men jag tänkte på Bonzo Bonham. Å andra sidan är väl det där som med vilket av 1er Grand Cru:na man föredrar i Bordeaux?

 2. :)) jomenvisst. Å nebbiolo är ju inte så physcam det heller…

  Vinnies tour för några år sedan med Jeff Beck – se Dvd´n ”live at Ronnie Scott´s” fick iaf mig att ta VC till mitt hjärta. Hela sättningen var för övrigt tok-bra. Mr Beck himself är otrolig – han utvecklar fortfarande sin musik. Sweet Tal Wilkenfeld spelar bas likt Signor Pavarotti sjunger. Helt otvunget och fullkomligt effortless. Det bara trillar ut toner ur henne. Jason Rebello´s högst vårdade spel på keybord ligger som en brysselspets över brokaden. Jag begär inte mer 🙂

  Hur man än ser det går det inte att komma förbi att Bonzo B fortfarande hör till den absoluta toppen. Tänk att världen innehåller så oerhört många fantastiska musiker! Och tänk så mycket glädje de sprider!

  BTW, jag är så åldrig att jag haft nöjet att se The Who live, i Malmö. En livsdanande upplevelse, kort sagt.

  • The Who live! Grattis! Vad gäller Beck & co på Ronnie Scott´s har detta flitigt förekommit som musiktips här på viniiferat (scrolla bakåt): lysande! F ö kan jag bara hålla med dig i allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *