Fejs och boxvin?

Uppriktigt sagt, om någon börjar käka på ens ansikte (läs här eller här) är det svårt att värja sig mot tanken att det är ganska okej att personen ifråga- trots sin goda smak; den har trots allt valt just ditt ansikte – tas av daga. Frågan vi i dryckesbranschen måste, utifrån ett rent professionellt perspektiv, ställa oss, är vad denne något makabre fulsmakare föredrar att dricka till huvudrätten? Min gissning är billigast tänkbara box. Varför? Två skäl: 1. Han har en synnerligen makaber smak. 2. Han räds inte risken att det han stoppar, och rimligtvis inte heller det han häller, i sig är orent.

4 svar på ”Fejs och boxvin?

  1. Måste erkänna att också jag la pannan i
    veck, höjde på ögonbrynen och drog öronen åt mig först, men sedan
    insåg jag att bara om man har näsa för ironi så är det här riktigt kul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *