Bo i Santarem: Casa do Alcacova

Den som förvillar sig norrut från Lissabon kan, med lite tur eller skicklighet, hamna i vackra Santarem. Oavsett om detta sker med vilje eller av misstag, lär ankomsten till staden inbjuda till fördjupade studier i högst den samma och kanske blir man, planerat eller lite oförhappandes, kvar över natten. Det kan då vara bra att ha med sig vinifierat så man enkelt kan påminna sig om att det där fantastiska stället, på toppen av kullen, det gamla slottet som inretts till ett personligt och läckert hotell med riktigt bra frukost, bassäng och, bokstavligen talat, tidernas utsikt heter Casa do Alcacova.

2 svar på ”Bo i Santarem: Casa do Alcacova

    • Ja!(Bra och viktig fråga) De kör med presskaffe, som i sig är bra, men ska komma ihåg att be om starkt kaffe, annars blir det nog lätt lite för svagt.Men framförallt kan man få sig en riktigt bra espresso om man ber om det. Borde haft med en passus om hur tjänstvilliga man är på stället…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *