Fotbolls-EM 2012

Okej, ni bryr er inte, men vinifierat slog bläckfisken Paul med tentakellängder när det gällde att tippa Fotbolls-VM 2010. Här kommer således prognosen inför Fotbolls-EM 2012. Till skillnad från 2010 är inte vinnaren given från start. Tre delar favoritskapet: Tyskland, Holland och Spanien. Outsidrar är lagen som alla tycks underskatta i år: Frankrike och Ryssland. För övrigt lär domartjafs vara ett genomgående problem under gruppspelet. På tal om bläckfisken Paul kan den som googlar företeelsen läsa att Paul tippade rätt hela vägen under VM-10, vilket är en efterkonstruktion och ett uttryck för människans behov av avgudadyrkan – och en bläckfisk duger gott som avgud – och ett exempel på när aningslösa skribenter väljer dumhetens väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *