¡Viva España!

Visst, vinifierat var inte lika övertygad som inför VM – 10 och Spanien dolde sitt rätta jag under större delen av turneringen, men, vinifierat tippade rätt igen, vilket förtjänar att understrykas och highlightas och stressas och… och, Spanien var alldeles underbart i finalen och snyggast var Torres pass till Mata. Är vi Spanienfotbollsfantaster lyckliga nu? Bara förnamnet. Champagne! PS Miguel Merino Navajas bloggar i ämnet.

8 svar på ”¡Viva España!

  1. Fotboll är en lagsport och Spanien visade detta på ett fantastiskt tydligt sätt igår. Otroligt duktiga spelare som jobbar för varandra. Passningen från Torres till Mata säger allt. Varför krutande han inte bara på? Att laget sedan har en tränare som ser ut som en blandning mellan ’Allå ’allå Renee och Manuel gör saken inte sämre. Om två år är det VM. Då blir det Spanien – Tyskland i final, eller?

    • Haha, nästbäst efter Torres pass till Mata var nog för övrigt gamle storspelaren del Bosque/Renée/Manuels joxande med trasan när bollen landade hos honom i samband med ett inkast i första halvlek, om du såg det (?). VM-14, nja, Brasilien på hemmaplan och ett Argentina som verkar ha början på ett fungerande spelsystem som inkluderar Messi kommer inte heller att vara att leka med, men vi ska, naturligtvis återkomma med ett exakt tips när det drar ihop sig.

  2. Strålande! Faktum är att jag var en hårsmån från att leta upp den här klassikern för att musikillustrera (?) inlägget och segerns eufori. Tack för den och tack SR för att vi har Radiosporten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *