Fem sexiga grillviner & Adrian Belew

En påstådd kompis hörde av sig och ville ha tips på röda grillviner i olika prisklasser. På frågan om han inte läser vinifierat svarade han, så klart, ”så klart!”. Dock hade han,

Belew med röd strata

beklagligtvis, och tydligen, missat sommarens tidigare inlägg om grillviner och kunde jag nu inte vara så snäll och… nåja, här kommer tips på fem sexiga, röda grillviner: Viña Collado 2010 varunr 6282, 69 sek (bassortiment); Pérez Cruz Reserva Cabernet sauvignon 2010 varunr 6000, 79 sek (bassortiment); León Dormido 2007 varunr 92039, 149 sek (tillfälligt bassortiment); Girard Old Vine Zinfandel 2010 varunr 22337, 159 sek (var tredje butik, måste annars beställas); Torre Muga  2005 varunr 90227, 475 sek (måste beställas). Allt om Adrian Belew på 6,43.

2 svar på ”Fem sexiga grillviner & Adrian Belew

  1. En äldre man som jag undrar förstås vad som menas med ett ”sexigt” grillvin. På min tid ansågs yppiga damer vara sexiga, men kanske har jag missat något. Är det månne sex druvsorter som ingår i dessa viner? Med önskan om en god helg till hr Torstenson

    • Bra, röda grillviner ska vara yppiga och därmed sexiga. Med en önskan om en god helg även till hr Winckelström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *