TV-diskare nu!

Under flera år har vi sett TV-kockarna lägga världen, eller i alla fall Sverige, för sina fötter. Nu är det är hög tid för TV-bolagen att lyfta fram kökets verkliga hjältar: diskarna! vinifierat förväntar sig att trendkänsliga redaktörer från och med höstens nystart av morgonsofforna ger lika stort utrymme åt diskarna som åt kockarna. Bortsett från att det är en slags upprättelse för oss som är bättre på att diska än att laga mat, vore det intressant att få veta lite mer om hur man kan förbättra sin borstningsteknik, vilka disksvampar som är bäst just nu och kanske lite om nya, spännande diskmedel – varför inte prova marknadens utbud i ett återkommande inslag? – och något om handdukarna med bästa sugförmågan för att nu inte tala om de mest effektiva handgreppen för att på bästa sätt torka en tallrik eller ett glas utan att slösa med handdukens uppsugningsområde. PS Ett tips: om någon sedan gör ett Masterdisher-format, kan jag ingå som en av domarna som står där och ser arg ut med armarna i kors på bröstet i trailrar och reklambilder, som om aga åter var tillåtet i skolan och inte bara på S/M-klubbar.

9 svar på ”TV-diskare nu!

  1. Jag ser verkligen fram emot att se dig i rutan. Tänk dig du och Plus-Sverker utgöra kärnan i domarpanelen… habil tv-underhållning!

  2. Vilken lysande programidé! Tänk bara alla deltagarsammanbrott när man hittar ludd i Riedel-glaset eller kanske matrester på bästa tallriken…
    Tittarsiffror, reklamintäkter och kanske en bokutgivnning som topp!

    • Hm, det är just det vi ska ta reda på, om alla verkligen fungerar utmärkt, och det är just i de testen Plus-Sverker kommer att komma till sin rätt och med tanke på Markgrevens kommentar ovan kan man anta att även en och annan deltagare kommer att bryta ihop sedan den valt en mindre väl fungerande diskmaskin eller fel diskprogram eller kanske lagt diskmedlet på fel ställe i maskinen eller glömt tillsätta salt eller missat att kalka av i tid eller…

  3. Jag ser mest fram emot att höra dig säga:”Tyvärr, du är diskad – och då menar jag dig, inte glaset!” till en stackars deltagare. I vart fall inte ett program jag skulle dissa (fast fortfarande utnyttja reklampausen till att kissa).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *