Pops-opp-i-topp

vinifierats stand by mode är grumpy and hostile, inte minst då det gäller svensk, och annan, television. Kort sagt luktar det sur gammal gubbe lång väg. Samtidigt finns det en hel del bra program på TV, som Kobra, och en del bra programledare, som André Pops. Måste säga att han sköter alla sina uppdrag, inte minst Vinterstudion och nu OS, med bravur. Wikegårds motsats.

2 svar på ”Pops-opp-i-topp

  1. Tyckte att Wikegård var bra när han var med i hockeykväll i SVT, men något hände när han gick över till TV4. Bäva månde alla sportälskare när den kanalen tar över sändningarna av kommande OS.
    En annan mycket duktig kommentator, förutom Pops, är sportradions ordkonstnär Christian Olsson. Hans referat av fälttävlan, banhoppning och dressyr är suveräna och helt i en egen klass.

    • Pga kroniskt utlandsboende har jag inte koll på Wikegårds karriär i SVT, men det låter positivt att han var mindre morsk då. Vad gäller radioreportrarna i allmänhet och sportradioreportrarna i synnerhet är de vanligtvis utmärkta och de bästa TV-rapportörerna – nyheter som sport – brukar ha ett förflutit på radion. Tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *