Olfaktoria: Nytt förbud!

På tal om olfaktorisk överkänslighet behöver man inte vara hypersensitiv för att känna av besvärande ångor från obytta underkläder alternativt bristande intimhygien, i alla fall inte i vissa givna lägen och avstånd. Ett talande exempel är resenärer som, trots att de inte behandlat vare sig underliv eller underkläder på rätt sätt de senaste dygnen, under pågående flygning ställer sig upp i mittgången, med sitt doftcentrum i höjd med på motsvarande gångstol sittande personers luktorgan och ger sig till att, till synes sorglöst och utan brådska, rota runt i ”the overhead compartment” – särskilt besvärande blir sådana här situationer då resan redan är migränframkallande på grund av skrikiga barn och hostande passagerare. vinifierat kräver nu att resenärer av ovan nämnda kategori förbjuds på flighter andra än sådana som sköts av Ryanair; det torde vara enkelt att med hjälp av en tränad hund sortera bort dem redan i säkerhetskontrollen.

6 svar på ”Olfaktoria: Nytt förbud!

  1. Hej Lasse

    Det kunde lika gärna vara jag som skrivit detta (dock inte lika lustfyllt som du beskriver det) Jag känner och upplever tyvärr detta alltför ofta. Möjligheten är att byta från D platsen till fönsterplats, men då uppstår andra problem. Ha det så bra.

  2. En light version är handen som sträcker sig efter ljusknappen eller luftreglaget och i samma stund frigör en armhålsodör. Sedan finns ju de överdoserande a la Bela Kazamer. Det sistnämnda är kanske angenämare men kan ändå skapa visst illamående.

    • Förbud, som sagt… Bela-parfymerade personer kan f ö framkalla såväl huvudvärk som migrän, i alla fall hos mig, tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *