Vi firar Sveriges vin-nestor: Nils-Bertil Philipson 90 år!

Idag, i Kungliga Tennishallen Stockholm, snett mitt emot Sveriges finaste regemente, firar hela Vinsverige, och säkert många andra, den för branschen och vinet så betydelsefulle Nils-Bertil Philipson, som fyller 90 år. Nils-Bertil drev inte bara med framgång under många år en egen agentur, idag känd som Philipson Söderberg, han var dessutom initiativtagare till, för vinets väl så viktiga företeelser som, Munskänkarna och Vinakademien. För att nu bara nämna något av allt Nils-Bertil hunnit med och gjort för oss andra. vinifierat beklagar att inte kunna närvara vid firandet idag, lyfter ändå på den obefintliga hatten, bugar djupt och sällar sig till de uppvaktande skarorna på detta sätt.

Nils-Bertil Philipson med hustrun Ullabritt.

 

2 svar på ”Vi firar Sveriges vin-nestor: Nils-Bertil Philipson 90 år!

  1. Hej har hittat en korkskruv med ett handtag av en trärot? Märkt Nils Bertil Philipson . Tror den är gammal .kan det vara något värde i den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *