Goodbye Nike, Hello Asics! & lämplig musik

Ni trogna hängruntare vet hur många chanser jag gett Nike att vårda mig, men ike sa Nike. Nåväl, som man bäddar får man ligga. Det som fick transpirationen att rinna över var när Nike försökte få det till att vara mitt problem att de uppdaterat Nike+ – en sajt där Nike-joggare kan hålla koll på sin träning – så till den milda grad att jag inte kunde logga in längre.

Som en smekning för foten

Med andra ord ett typiskt exempel på när den som säljer inte fattat att kunden alltid har rätt och att det inte går att lasta över sina egna tillkortakommanden eller sin egen lathet på kunden. Således: jag har nu sparkat av mig Nike-dojjorna för gott och tagit löpsteget till Asics och, vilken skillnad! Såå mycket bättre. vinifierat önskar att alla hängruntare får uppleva glädjen av ett par Asics Gel-Kayano 18, särskilt bra för oss som på ett eller annat vis någon gång i livet slagit en eller annan spricka i knäskålen. Självklart förväntar jag mig nu kraftig spons från Asics, varför inte en träningsresa till Karibien i vinter? Till Asics & Nike: Hello Goodbye. Till Nike: Runaway. Till Asics: Walls of the World.

4 svar på ”Goodbye Nike, Hello Asics! & lämplig musik

  1. Som en av Vinifierats s k hängruntare, undrar jag om man möjligen kan få veta hur du fått sprickan/sprickorna i knäskålen. Är du månne liksom Fantomen ibland en vanlig man som går runt på gatorna och som, kanske inte på gatorna men i alla fall, understundom kan ses drickande vin en masse?

    • Såvitt är känt finns inget bevisat samband mellan vin och sprickor i knäskålen. Däremot finns det, tveklöst, ett samband mellan spruckna knän och annan typ av vätska, som vatten. Följaktligen finns det inte heller en vinkoppling till min knäskada, snarare ett samband mellan skadan och ett tvåhjuligt motorfordon och fruset vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *