Ugandisk kraka söker maka

I dessa juletider, då vi ska rannsaka oss själva och det gångna årets göranden och havanden, har vinifierat drabbats av insikten om den orättvisa som begicks i samband med inlägget ”Rysk krake söker make”, för hur exkluderande mot kvinnor som söker kvinnor var inte det? Visst, den ryske garderobiärens desperata rop på en likasinnad man

Tycker dessutom om att klä ut sig

och övertydliga vilja att komma ut ur garderoben förtjänade att tas på allvar, men vad så med kvinnorna: finns det ingen desperat kraka som söker maka? Jovisst, gör det det. vinifierat har funnit ett riktigt klipp i Rebecca Kadaga. Hon har ett bra jobb, talesman, bara en sådan sak, i det ugandiska parlamentet, där hon använder sin position till att skrika ut sin desperation och vilja att komma ut med sitt rätta jag, som hon för närvarande döljer bakom en homofobisk retorik som på intet vis står den ryske kraken i St Petersburg efter. Här är hon på film, en riktig godbit med schvung i retoriken och en uppenbart självtänkande åhörarskara, här kan man läsa lite mer om när hon härförleden var och ropade på hjälp i Kanada och här, slutligen, får hon välförtjänt uppmärksamhet i Qx, som håller koll på alla de rop om hjälp som ständigt strömmar in från Jordens alla hörn. Och precis som med Peter Griffin-dubbegångaren i St Petersburg är det först till kvarn som gäller tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *