Svenska Akademien vinifierad!

Kära Hängruntare, Ni läste rätt: även bland De Aderton dväljs sådana som Ni, sådana som inte bara idogt följer denna blogg utan som också förstår att värdesätta den. Denna information har vinifierat från säker källa, nämligen källan själv, varför Ni lugnt kan utgå från att vi inte far med osanning i detta nu. Huruvida detta kommer leda till att Litteraturpriset går till en blogg låter vinifierat vara osagt, men vetskapen om att, om Ni ursäktar att vi säger det, inte bara Kreti och Pleti följer vinifierat uppmuntrar dess utgivare och om Ni är kloka, och det är Ni, förstås, låter även Ni Er genomsyras av vetskapen om att Ni inte är sämre än någon annan, även om det, Gud förbjude!, skulle hända att Ni av fräcka bloggare kallas Kreti eller Pleti. vinifierat ber för övrigt om ursäkt om någon känner sig trampad på tårna eller ringaktad, men vi är, tveklöst, tagna av stundens allvar och har, i någon mån, tappat koncepterna. Minns att Vargas Llosas, som kopierats i del II i Skördeoffer, fått Litteraturpriset, vilket redan det är ett halvt pris till vinifierats utgivare och på tal om litteratur: missa inte bloken vinifierat.

2 svar på ”Svenska Akademien vinifierad!

 1. Hej Lars!
  Tack för en intressant o bra blogg.
  Fick din Blogg bok på posten men-
  ingen faktura !.Man vill ju göra rätt för sig.
  Så skicka den till mig.

  //Peter

  • Hej Peter,
   ärlighet varar längst – det uppskattas! Enligt han som har hand om det kommer en faktura så småningom, inledningsvis lades fokus på bokleveransen. Snällt, vänligt och servicemässigt tänkt intill dumhetens gräns om du frågar mig, men sådan är han som hand om det. /Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *