T9 blir beställningsbart & Chablis

Systembolaget lanserar under 2013 en ny styrningsmodell för sitt sortiment. Såvitt man kan bedöma sker massvis med positiva förändringar, som vinifierat säkert kommer återkomma till under året. Redan nu vill vi dock flagga för att, enligt uppgift, det tidigare obeställbara sortimentet T9 – en moment 22-placering, där vinerna officiellt fanns i sortimentet, men ändå inte, eller bara om en butik verkligen ville ha en viss produkt, annars inte, och T9-vinerna gick inte heller att beställa – nu blir beställningsbart. Det innebär, förhoppningsvis, bland annat en betydligt bättre positionering för Clotilde Davennes utmärkta Chablis, som sedan en tid fört en tynande tillvaro i T9.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *