Armstrong dopad memil

När vinifierat skrev om de dopade cyklisterna visste alla, utom, förstås, dem som på fullt allvar trodde att alla kontrollorgan, ledningen för Tour de France, journalisterna på L´Equipe och många, många andra var charlataner, avundsjuka på den förträfflige Mr Armstrongs framgångar, att även den sjufaldige Tous de France-vinnaren kört dopad. Hur skulle han

Memilföregångare

annars ha klarat av det han gjorde bland alla andra, bevisligen, dopade cyklister? Allvarligt talat. Visst, synd om sporten och dess supportrar, men antingen får man tillåta dopningen eller så ska alla hålla sig till reglerna som säger att dopning är förbjudet. Hur svårt kan det vara att se den självklarheten? Det vore nu på sin plats att Armstrong, denne dopade memil-projektil, ber alla han förolämpat å det grövsta, när han ljugit sig blå inför världens samlade media, om ursäkt. Hans uttalade Frankrike-hat har hela tiden varit – låt vara desperat – under all kritik och snudd på sinnessjukt. Med vetskapen om att ”Frankrike” hade rätt och talade sanning medan han, gaphals-memilen, ljög på som en annan Mühlegg, är hans agerande än uslare. Långt värre än tokfransen Mühlegg och fuskaren Marion Jones.

6 svar på ”Armstrong dopad memil

  1. Det får till följd att mannen, myten Indurain fortfarande är störst av alla. Hoppas också att Discovery Channel och US Postal stämmer Armstrong med tanke på hur mycket dollar dem har plöjt ner i fuskaren.

    Trevlig Helg

  2. Tillåt en äldre herre att komma med bas: Hr Torstenson har använt sig av objektsformen ”dem” i ovanvarande inlägg (första meningen), där det egentligen är subjektformen ”de” som är korrekt. Hr Torstenson tycks ju annars ha en hyfsad uppfattning om grammatiken, men här ovan utgår jag ifrån att det är fråga om ett rent slarvfel, enär det inte torde vara ett fel Torstenson i vanliga fall skulle begå, vad jag förstått av att läsa vinifierat. M v h H Winckelström

    • Bas är om än inte önskat så i vart fall välkommet då, som i det hör fallet, Torstenson förtjänar det. Tro det eller ej, men jag såg det här felet när jag ”publicerat” inlägget och jg brukar sällan eller aldrig korrigera skrivfel i efterhand, detta för att behålla känslan av blogg, alltså, som åtminstone i mitt fall, snabbt skrivna inlägg med den för snabbskrivna alster typiska rytmen och, felen. Hur som helst: tack för berättigad bassning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *