Nordstjernan snart tillbaka?

Enligt Skövde Nyheter har tre entreprenörer från Skaraborg, med Svante Andersson i spetsen, registrerat bolaget Bryggeriet Nordstjernan AB. De tre är redan, bland annat, inblandade i restauranger i såväl Skövde som Jönköping och Oslo (O´Learys på Carl Johan) och tanken är att de egna ställena ska utgöra basen för den nya produktionen. Klassiska Nordstjernan startades under 1800-talets andra hälft och lades ner cirka 100 år senare, på 1960-talet. Vid förra sekelskiftet tillverkades närmare 650 000 liter öl och så sent som 1945 ansågs, enligt Skövde Nyheter, Nordstjernan ett av de modernaste och största landsortsbryggerierna i Sverige.

2 svar på ”Nordstjernan snart tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *