Vinets dag idag! (St Vincent ser dig)

Äntligen! 22:a januari. Sankt Vincents dag. Vinodlarnas skyddshelgon. Vinets Dag i Sverige. Vin-Sverige och Sankt Vincent förväntar sig att alla gör sin medborgerliga plikt och dricker ett glas vin idag. vinifierat passar på att tipsa om att Girard Old Vine Zinfandel, som inte gjort annat än sålt slut sedan det lanserades i april förra året, nu åter finns i Systembolagets lager och vid sidan om Girard Old Vine Zinfandel har även Baltos, som, om Girard är bullrig och på alla sätt och vis social och inbjudande, är mer åt det strama och eftertänksamma hållet, återkommit i det tillfälliga sortimentet, säljs i systembutikerna februari månad ut, kommer därefter, förhoppningsvis, finnas i beställningssortimentet.

Bullrig charmör.

2 svar på ”Vinets dag idag! (St Vincent ser dig)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *