Prix d´Amerique 2013

Återigen stora svenska förhoppningar och visst ser både Maharajah och Raja Mirchifantastiska ut och visst det kul om någon av dem vann. Lägg därtill ett koppel duktiga fransoser och alla förstår att det i år mer än någonsin tidigare är Ready Cash mot resten. Vinifierat har, ju, tippat rätt på den här superhingsten tidigare och ändrar inte på ett vinnande tips. vinifierat tror helt enkelt att ingen rår på Ready Cash när han är i form och det förefaller han vara. Det som är emot är att han skulle bli för stressad – kolla gärna in Ready Cash under värmningen: medan de andra provstartar och håller på får han gå, långsamt och som en annan Ferdinand, med nosen i sin tränares rygg eller, i förekommande fall, armhåla, eftersom hästen annars skulle bli för stirrig, om ni så vill en sann vinnarskalles rätta temperament. Allt talar för att Ready Cash tar sin tredje raka.

Coolaste hästen vinner i år igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *