Xin Nian Kuai Le! & karaoke

Eller för er som hellre pratar svenska: Gott Nytt Kina-År! Närmare bestämtKina-kort Ormens år. Vi firar med en liten men naggande snygg hälsning från våra vänner på Pinyinstudio i Peking, som ägnar sina dagar åt att skapa grafisk design i Kina eller närmare bestämt grafisk design i Peking, men likväl grafisk design för hela världen. (Ja, det där lät verkligen som ett försök att lyfta Pinyinstudio i Googles statistik…) Kinesisk karaoke! (PS Hängruntare, mer bevandrade i det kinesiska språket än vinifierat, har påpekat, att medan vinifierat önskar Gott Nytt År, ”Xin Nian”, önskar, på sitt kort, slynglarna på Pinyinstudio God Ny Vår, ”Xin Chun”, detta är nu uppmärksammat. Rätt ska vara rätt och vinifierat vill gärna visa i vilken obegränsad utsträckning bloggens hängruntare är bevandrade och pålästa, vilket torde vara gjort nu.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *