Vinpolicy & – diplomati, Peter Gabriel, Dick Wagner, Steve Hunter, Lou Reed & Queen

Elisabeth II

Glad i vin?

Från en trogen hängruntare har vinifierat fått sig till livs följande BBC-artikel om brittiska regeringens, och hovets, syn på sina vinkällare och diplomati i största allmänhet. vinifierat tycker det mesta låter vettigt även om vinifierat i den händelse han skulle bli premiärminister eller drottning på öarna genast skulle se till att föra de finaste buteljerna till Downing Street 10, eller, i händelse av det mindre sannolika scenariot att vinifierat blir drottning av England, till Buckingham Palace, där de, i tid och otid, skulle inmundigas i ensamhet eller tillsammans med Hustrun, som, faktiskt, skulle vara gift med drottningen av England i det minst sannolika av de båda scenariorna. På det hela taget förefaller det för övrigt osannolikt, på gränsen till obegripligt, att Peter Gabriel hittills aldrig spelats på vinfierat, men bättre sent än aldrig: fina Here comes the flood med, bland annat, det finfina tandemparet Dick Wagner och Steve Hunter, som vi bonuslyssnar till här, tillsammans med Lou Reed. Given avslutning på detta inlägg.

7 svar på ”Vinpolicy & – diplomati, Peter Gabriel, Dick Wagner, Steve Hunter, Lou Reed & Queen

  1. Obegripligt sa Bull. Har inte Gabriel spelats tidigare.
    Vilka låtar, vilket avslut på vecka. Kanon. Hem å klämma en Bärnsten. Trevlig helg.

  2. Tack – ja, svårt att inte uppskatta den musiken… Trevlig helg själva! (”Klämma en Bärnsten…” ?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *