Vin & naturlig kvasivetenskap

Den prisade mat- och vinbloggaren Anders Öhman fäster idag via en tweet vår uppmärksamhet på en bloggartikel med rubriken ”Naturvin är Äkta vin”. Bloggartikelförfattaren, som nu får ligga som han bäddat, skriver med grundmurad okunskap och på ett konsekvent ovetenskapligt vis om naturvinets fördelar och, enkelt uttryck, gör mer skada för naturvinet än vad tio belackare hinner med på en vecka, även då de anstränger sig att vara som elakast. Bör läsas. Hur, den i sig viktiga, sajten ”Äkta vara” inte tänkt när den publicerade detta är en lika stor gåta som bloggartikeln är till skada för sajtens trovärdighet och naturvinsrörelsen. Läs även detta, tidigare publicerat på vinfiierat.

3 svar på ”Vin & naturlig kvasivetenskap

  1. Beträffande Öhman: Men hallå eller, allt vad vi människor gör på detta klot gör vi genom att ”tukta, begränsa, betvinga” och i allt för många fall ”plåga”, vad det än månde vara. Verkar ligga i vår natur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *