I-landsresenärens ömkansvärda klagan, förbud & BRMC

Till att börja med hade Lufthansa fått för sig att vi satt på en Finlandsflight, varför temperaturen så sakteliga steg mot för ett flygplan oanade saunahöjder med påföljd att även den lättklädde svettades litervis och kastades in i en mer än vanligt orolig överatlantenslummer. Väl framme i Nice pågick en filminspelning och en massa nervösa människor sprang runt och ville ha oss resenärer att stå där men inte gå här på ett, även för den som inte flugit bastu över Atlanten, synnerligen irriterande vis. Som om inte alltA380 vinge detta var nog spöregnade det i Nice. Detta tvingade er utsände i pannkakan att ta bussen till långtidsparkeringen. På bussen hade någon hemsk olycka inträffat ganska nyligen och hela farkosten stank av fekalier. Självklart sänkte detta humöret till nya bottennivåer. Inte ens mannen som satte sig på en stol och, plötsligt, for upp fullt medveten om att han satt sig på resterna av bussens doftcentrum och nu delvis bar det med sig, fick den uttröttade resenären att skadeglädjas. Till saken: vinifierat kräver förbud mot överhettade flighter, förbud mot filminspelningar och förbud mot stinkande bussar. Sist men inte minst: det allra värsta på hela resan var ändå mannen i stolen bakom; vid ett, koncentrerat, tillfälle hostade denne rakt ut och fram så häftigt att håret på er oförtröttliges huvud i görligaste mån böjde sig för och dränktes av den ohämmades lika överraskande som illvilliga snuskattack halvvägs mellan Frankfurt och Nice. vinifierat har redan tidigare krävt särskilda hostavdelningar på planen och upprepar nu detta krav! BRMC.

4 svar på ”I-landsresenärens ömkansvärda klagan, förbud & BRMC

  1. Mannen på planet – jag känner paniken… Ingenstans att fly. Flygplan är i redan i normala fall (hur ”normalt” är det att färdas i 900 km/tim i ett stålrör 10 km över havsnivån?) en av de mest smittbärande miljöer man kan utsätta sig för. För infektionskänsliga är vistelse i sådan förenat med veckor av sjukfrånvaro. Ett sätt att överkomma detta vore om flygbolagen införde ”inverterade infektionsavdelningar” där de procentuellt sett mycket färre friska kunde få en fristad. Frid vare merc eder!

    • Hear hear! vinifierat har tidigare både bönat och bett och krävt att säkerhetskontrollerna inte bara ska omfatta bomber och krut i klacken utan också bakterier – hög tid för det nu. F ö bör skolan lära ut hosthyfs och virusvett.

    • Haha, som utlandsboende missade jag första landsplågan från artisten ifråga, men den här är väl helt ok som sommarplåga? Rivig refräng och kul text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *