International House of Wine & Scott McKenzie

Du befinner dig Downtown San Francisco och är i skriande behov av enInternational House of Wine Petrus, en bra cigarr, en vertikalprovning av Opus One, youghurt, frukt och lite krimskrams. Klart du känner dig lost. Men misströsta inte ity på 395 Geary Street ligger International House of Wine och ruvar på allt det där du går och drömmer om. Låt dig inte missledas av butikens småskumma yttre och missa inte att be att få se den riktiga vinkällaren och tro inte på den gamla damen som tycker att du ska gå och handla någon annanstans eftersom allt är för dyrt i International House of Wine, bara kliv på och köp din Petrus, cigarr, vertikalprovning av Opus One, youghurt, frukt och krimskrams. Scott McKenzie.International Hous of Woine vinkällaren

2 svar på ”International House of Wine & Scott McKenzie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *