Godello, L’Annonciade & Beach Boys

Trogna HR:are har sedan länge kollDominio de Tares Godello och vinifierat har lovatLannonciade_bottle att berätta när en ny årgång släpps i Sverige. Nu. (årgången på SB-sidan är ej korrekt, men vinet ska finnas) Och det gäller att skynda på för det som hänt de senaste ett och halvt åren är att det här vinet blivit om inte kult så i vart fall väldigt i ropet och plötsligt säljer producenten rubbet redan innan det buteljeras. Ett annat vin som varit slut ett tag är i vår nya Provence-klassikern L’Annonciade. Finns nu åter i lager. vinifierat påminner också om nyliga tips om grillviner, roséviner samt vinklubbslåda, som fortsatt finns att tillgå och skulle vinifierat ta miste där så påstås en ny låda vara på gång i juni. Beach Boys gör som jag och surfar USA.

2 svar på ”Godello, L’Annonciade & Beach Boys

  1. L’Annonciade verkar var svår att få tag på. Beställde två i april fick noll. Beställde fyra förra veckan fick en i går drack den idag. Klart god. Nu noterar jag att den är slut igen. Suck.

    • Populära viner tenderar att ta slut i tid och otid. Ny laddning kommer in i lagret måndag eller tisdag så di bör kunna dånade falerande flaskorna i veckan. Kul du gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *