Förbud mot vattenlösa tåg!

Det är inget annat än skandalöst att tåg tillåts fara runt med tvål i toaletternas tvålhållare men inget vatten i kranen. I värsta fall kan detta leda till att intet ont anande och högst respektabla resenärer luras in iGare de Lisieux toalettutrymmet för att snart finna sig stå där med tvål i handen men inget vatten att skölja bort den med, ja, tvålen alltså. Detta ofog måste förbjudas med omedelbar verkan! Såväl lokföraren som tågets övriga personal och det aktuella driftbolaget  samt, för att få önskad effekt, landets i fråga kommunikationsminister ska hållas personligt ansvariga för att sådant här inte ska kunna hända och om tvålen är särskilt illaluktande så att sensitiva  resenärer med känsliga näsor finner sig tvingade att ta sin på stationen före avgång dyrt inhandlade vattenflaska och använda den som sköljmedel, ja, då är det inget hejd på vilka straff som ska kunna utdömas. Vi lyssnar på Stinsen i Bro.

2 svar på ”Förbud mot vattenlösa tåg!

  1. Nu har du plockat fram en annan favorit – de här grabbarna kunde ha kul ihop och ”snickra fram” lite udda saker som om man ”ville” lyssna ordentligt kunde formas till riktiga pärlor – älskar den här låten.

    • Kul att höra – ja, den här sättningen bakom Pugh var en svensk ”supergrupp” och det låter bra även idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *