Bokjulklappstips

Det lackar mot jul och vinifierat vill inte att någon ska behöva gå utan bok i jul och tipsar därför om fyra rykande heta produkter av vilka åtminstone en, den sista, är ett måste ivinifierat varje hem. 1. Häromåret utsåg MåltidsakademienVinprovning” till årets bästa dryckesbok. Läs den och du förstår varför. Lättsmält för alla, inte minst för den som behöver en hjälpande hand under sina första stapplande steg i vinprovningens värld. 2. ”Odla och tillverka vin” – en ganska torr, men upplysande bok för den som lite nördigt vill ta sig an hur man gör vin både ute i världen och i Sverige. 3. Den i Aftonbladet nyligen hyllade ”Vinifktioner” ligger helt rätt i tiden med sina noveller om vin och får ses som en förelöpare till Svenska Akademiens utnämning av novellförfattaren Alice Munro till årets litteraturpristagare. 4. Vad är väl Maos lilla röda, Hitlers Mein Kampf och Per Morbergs rosévin mot ”vinifierat – bloggboken” – en självklarhet i vart hem och något att läsa högt ur på Julafton.

2 svar på ”Bokjulklappstips

    • Julen är en färgrik högtid och färgbilderna i Odla och tillverka vin gör att den även fungerar som bilderbok för de yngsta.
      Vill du ha en annan författare i år föreslår jag Bolano eller någon av böckerna som det tipsats om på vinifierat under året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *