Gott Nytt År & om twistskålandets ädla konst

Människorna vinifierat plägar fira Nyår med inleder traditionsenligt supén med en twistskål och som detta är ett synnerligen civiliserat sätt att sparka igång en tillställning vilken som, allt från en Nobelfest till enThore & Lill-Babs klassisk fredagsfylla, publicerar vinifierat alldeles straxt instruktionerna för en lyckad twistskål. Gör så här: 1. Servera alla ett glas champagne. 2. Be deltagarna inta en lämplig twistpose. 3. Sätt på en muntert twistig låt, till exempel Pop opp i topp med Lill-Babs och Thore. 4. Starta musiken. 5. Börja twista. 6. När den utsedda skålledaren säger ”Skål!” säger alla andra ”Skål!” och tar sig en liten slurk ur glaset, utan att sluta twista. 7. Ju mindre individen har i glaset, desto mer inlevelsefullt kan den twista. 8.Twistskålen fortgår till dess alla tömt sina glas och den muntra sången klingat ut. Gott Nytt År!

10 svar på ”Gott Nytt År & om twistskålandets ädla konst

    • Det är förvisso sant, men samtidigt har spillet en förmåga att klibba fast fötterna vid underlaget vilket försvårar coola vibrationer med en fot i taget samt den ”vågröresle” som uppsytår då du twistglider över golvet.

     • Till flydda tider återgår
      Min tanke än så gärna.
      Mig vinkar från förflydda år
      Så mången vänlig stjärna.
      Välan, se Barbro i mitt tåg,
      Vi går till Ljusnans dunkla våg.

      (Fritt ur kn. Wallins sägner)
      A Terrific Wine Year 2014!

 1. Är av den bestämda uppfattningen att Twist må förbjudas, då menar jag inte godispåsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *