Förbud mot skrattande skidkommentatorer & McLaughlin

Skidor är inget att skratta åt. Det måste SVT inse och dra rätt slutsats av detta och med det snaraste – det är inte 2013 längre – förbjuda den där expertkommentatorn som sitter och dumflabbar vid sidan om Jacob Hård. ”Oj, titta nu går Halfvarsson jättebra, hahaha!, han leder, hahaha!, inte längre, för nu kroknade han, det är så dåligt, men titta där går en annan svensk jättebra, hahaha, det är såå bra, hahaha!”. Hur skulle det se ut om världens sportkommentatorer bar sig åt på samma vis? ”Där fick The Mauler in en riktig pärla, hahaha!, den andre är alldeles groggy, hahaha!”. vinifierat kräver: förbud mot skrattande skidkommentatorer, nu! Vi dövar våra upprörda sinnen med lite McLaughlin.

8 svar på ”Förbud mot skrattande skidkommentatorer & McLaughlin

  1. Nu var du väl ändå onödigt grumpy? Skrattmannen (Anders?) är väl betydligt trevligare att lyssna på än Jacob Hård? Anders? skratt är oförargligt och gulligt, (tycker en representant för det täcka könet).

    • Njaee, lite som pest eller kolera… Skrattmannen är säkert gullig, oförargelig och förträfflig, han ska bara inte sitta och skratta när han refererar skidlopp.

  2. Kombinationen i denna post, ”idrott och musik”, får mig att tänka på ”Mästarnas mästare” i Svt. Här har vi en som kan kallas för detta, en ”mästarnas mästare” på sitt instrument – gitarren – både elektrisk och akustisk – en gammal favorit som kan liknas vid ett perfekt rödvin – blir bara bättre och bättre med åren… komplex, subtil, outgrundlig, svävande, med djup, bredd, längd – sa jag finess? Jag avslutar med ”finess”!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *