Nu får det vara nog! 3.0

Fler tankar från det skaraborgska västgötatinget och nybildade SD(r): Vill ni svenskarfolkdräkt stanna kvar i vårt skaraborgifierade land gäller för er 1. Skaraborgsdräkten på alla högtidsdagar samt som skoluniform i landets alla skolor. 2. Den postgymnasiala undervisningen koncentreras till Högskolan i Skövde och Sötåsen i Töreboda. 3. Lär er älska Bröderna Djups musik. 4. Tyck inte att något är roligare än Västgöta-Bengtssons historier. 5. Lär er prata som fôlk. 6. Ät grynkôrv minst sex dagar i veckan. .

2 svar på ”Nu får det vara nog! 3.0

  1. Får jag bara ha en sån dräkt så blir jag skaraborgare på studs (fast en Alingsåsare (med hasande gång?) kanske inte får vara med).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *