Mycket Hedges i mars: film- och vintips

I mars kommer Sarah Goedhart (född Hedges) till Terrific Women Winemaker’s Day (10/03) i Stockholm. Hon kommer då att tala om AVA Red Mountain och Hedges Family Estate, där hon är vinmakare, ochHFE2010 kanske också något om hennes och hennes mans, Brent, eget projekt Goedhart. I mars kommer också Sarahs bror Christopher till Sverige. Han deltar i några dagar inriktade på att sprida ljus över vinerna från Washington State och Oregon, bland annat i Stockholm och Göteborg (19/03). Chris arbetar som sälj- och marknadsansvarig på Hedges Family Estate. Med andra ord mycket Hedges i mars. vinifierat tar fasta på detta och tipsar dels om de båda vinerna HFE, varunr 70976, 171 sek, och DLD, varunr 71000, 201 sek, dels om en radda filmer som Chris & co satt ihop och lagt ut på nätet: How to Tap a 5 Liter, The Farm Life on Red Mountain (OBS! det går alltid att tala om en konstnärs peak i karriären och frågan är om inte Hedges Films peakar ca 1.30 in i den här filmen), Wine Scores And The FutureHedges Family Estate QR Code Video.

2 svar på ”Mycket Hedges i mars: film- och vintips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *