Christopher Edge: Twelve minutes to Midnight & Santana

Såg en positiv recension av Twelve minutes to Midnight. Framgick sannolikt att det var mer en ungdoms- än vuxenbok. Glömde nog det. Önskade den iTwelve minutes to midnight julklapp. Fick den. Har nu läst. Tja, det är en ungdomsbok. Men den är väldigt välskriven på gammaldags, vacker och kul engelska och miljöer och allt annat sitter som en lantmännensmäck på huvudet en ljum majdag när du kör din Massey mellan åkrarna alltmedan vårvirriga fjäderfän trivsamt förgyller tillvaron och får dig att euforiskt utbrista i munter spontansång som lägger sig som ett durklingande och fjäderlätt duntäcke över vårgrönskan och ja, ge den här boken till alla ungdomar du känner eller läs den själv som en trevlig bagatell i din tillvaros mer eller mindre hårda vardag. Santana.

13 svar på ”Christopher Edge: Twelve minutes to Midnight & Santana

 1. Prado Enea fick bra betyg i lokalblaskan. Vet du om jag måste beställa den, eller finns den på systemet?

  • Mycket bra vin, klassiker som görs i uppdaterad stil, förtjänar bra betyg. Har bara köpts in i liten upplaga så du måste förmodligen beställa den. Jag kollar med importören…
   PS Prova gärna också Mullineux Syrah – även här liten upplaga och ett mycket bra vin, som mer sällan får chansen att köpa i Sverige, måste högst sannolikt beställas.

   • Det stämmer. Vinet lanseras i de tre vinkällarbutikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö men går att beställa annorstädes.
    Mvh
    Terrific

 2. Försökte precis beställa Mullineux (som i SB:s sortiment f ö stavas Mullineaux), men det stod att det var ”bevakning” på vinet. De skulle återkomma när det åter gick att beställa det.

   • Är inte helt säker men tror att det beror på att de flaskor som Systembolaget har tagit hem till sin varudepå är slut. Dessa kommer att fyllas på imorgon måndag igen och då blir det åter beställningsbart. Jag vill poängtera att det finns vin att beställa men att det mer är en teknisk fråga beträffande beställningsfunktionen.
    Med vänlig hälsning,
    Terrific

 3. Är inte Massey lite väl high-tech?

  När jag drömmer om bondelivet kör jag en Farmall. Med tvillinghjul förstås.

  Och i ladan står en Allgauer under sitt skyddande överdrag.

  Skördetid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *