Ducru-Beaucaillou 93 vs Cos d’Estournel 93: slutstriden! & Backyard Babies

Den vakna HR:en har, såklart!, följt den tänkta, och inledningsvis så lovande och spännande, maratonprovningen av St-Julien vs St-Estèphe och, närmare bestämt, Ducru-Beaucaillou 93 vs Cos d’Estournel 93. Först i samband med den vidriga middagen. Sedan en vecka senare. Tanken var att återkomma efter ytterligare en vecka. Och så vidare. Så långt lagret räckte. Till min förvåning fick jag mig dock följande upplevelse serverad till lunch idag: Jag: ”Mm, vilken god köttfärssås!” Hustrun: ”Ja, den är riktigt bra, men du vet, färska, bra råvaror och så vidare… Och så körde jag i resten av Cosen i såsen, du tyckte väl den var bäst?, så jag tänkte att den gör nog susen, susen i såsen fniss, och det verkar den ju ha gjort, varför tittar du på mig så där?” Backyard Babies.

1 svar på ”Ducru-Beaucaillou 93 vs Cos d’Estournel 93: slutstriden! & Backyard Babies

  1. PS Provade i konsekvensens namn om köttfärssåsen efter en dag och till skillnad från vinerna som tappat efter att ha stått öppna ett dygn, hade köttfärssåsen blivit om möjligt ändå bättre, vilket leder till den smått häpnadsväckande slutsatsen på denna maratonprovning, att en bra, äldre butelj med fördel görs om till köttfärssås dag två för att sedan ätas istället för att drickas dag tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *