Ayrton Senna & Pinyin Studio

Det är 20 år sedan Ayrton Senna gick bort. Slynglarna på den grafiskaBild 5 designbyrån med mera Pinyin Studio i Peking ägnar därför en stor del av sin dagsfärska edition av Pinyin Studio News Magazine åt att på ett lika passande som påpassligt vis tokhylla Ayrton Senna. Här kan ni läsa Pinyin Studio News Magazine och här kan ni se ett exempel på varför Ayrton Senna från tid till annan tokhyllas av alla som har koll på F1. Bonus: Rio Jönssons Senna-artikel i DN förra veckan. (Pinyin Studio News Magazine handlar också om John Bauer, historiens bästa videospel med mera.)

2 svar på ”Ayrton Senna & Pinyin Studio

  1. På SVT Öppet arkiv finns en intervju med honom från 1989. Tyvärr kan man ju inte se den gripande dokumentären om honom längre, iaf inte på SVT play.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *