The March Of The Black Queen

När Queen dök upp i början av 1970-talet var det inte helt lätt att seQueen II bandets framtida utveckling eller hur stora de skulle bli – låt vara att de helt fräckt påstod att de skulle bli störst i världen. Helt klart stod de dock för ett eget musikaliskt och framåtlutat uttryck som dittills aldrig hörts. En föraning kom på första albumet och exploderade på Queen II varifrån vi hör The March Of The Black Queen.

3 svar på ”The March Of The Black Queen

  1. Ja, vad ska man säga. Ingen falsk blygsamhet där inte. Såg dem (tror det var sommaren -86) i Stockholm och de kunde rocka! Förband var Gary Moore band med Ian Paice (från Deep Purple) på trummor och jag trodde efter att ha sett det bandet (Gary Moore) ett par gånger att de skulle kunna axla rollen som ”förband”. Tyvärr var Queen som en ”lavin” som körde över förbandet när de kom igång. Att ha fått lyssna på Freddie Mercury live är som att ha få dricka ett monumentalt/odödligt vin typ Romanee-Conti i flera timmar (kan jag föreställa mig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *