A Million Miles Away

Hur det nu kommer sig så har genom åren mer än en irländsk musiker visatRory Gallgaher Irish Tour 74 sig ha ett hål i själen. Detta i grunden tragiska förhållande har samtidigt tillåtit dem att emellanåt skapa musik och framförallt tolkningar som ingen annan kan nå upp till. En som detta stämmer väl på är Rory Gallagher, som, som den irländare han var, skulle avnjutas live. Vi hör övertonernas mästare ta sig an A Million Miles Away.

8 svar på ”A Million Miles Away

    • Tack – oerhört vackert och romantiskt! Och en fin påminnelse om vem som ägt historiens vackraste Strata.

      • Stratan, ja. Hänger inte den på display någonstans?? Något Hard Rock Café?
        Kunde vara trevligt att göra en pilgrimsresa. Kanske bränna lite rökelse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *