Hotel Park Sandanski & City

“Men vad ska jag till Sandanski att göra?” frågar du enfaldigt och onödigt dig själv för vem vet väl vad som väntar oss bortom nästa böj på den framrusande tidsaxeln? Så om du nu hamnar i Sandanski – nere i sydvästra Bulgarien, tre timmar söder om Sofia, inte långt från FYR Makedonien i väster och Grekland i söder och två timmar på bitvis intePark Sandinski jättebra vägar norr om Thessaloniki – är det i grunden inte särskilt märkligt och som alltid gäller det att i dessa inte helt väntade, men ändå inte heller, i alla fall inte för den väl förberedde, helt oväntade stunder, ha läst sin vinifierat och dra sig till minnes att ja ”Sandanski, Sandanski… vänta nu… jo, just det! det var där Hotel Park Sandanski ligger och det är där vinifierat menar att jag ska bo när jag är i Sandanski och gör sta’n osäker! Tack, kära vinifierat! Du är bara bäst! En Guide Michelin, Guide Routarde, Lonely Planet och White Guide fast mycket, mycket bättre!” Schyssta rum, mycket trevlig personal, bra restaurang och rimliga priser. Bulgarian Rock.

4 svar på ”Hotel Park Sandanski & City

 1. Helloooo!! Om Hotellet ser likadant ut i verkligheten som på bilderna på deras hemsida, skulle man nästan kunna tänka sig en Bulgarienresa… Kan man få en schysst saperavi därstädes? Eller måste jag då tvunget resa till vittofflornas land..? 🙂
  Hm, blandar jag möjligen ihop tofflorna med päronen??

  • Dessvärre än inte Sandanski i sig oerhört intressant som resmål såvida du inte är ute efter genuin sydbulgarisk stadsmiljö. Å andra sidan är omgivningarna magiska. Dock lär du inte hitta Saperavi här – chansen för det är betydligt större i vittofflornas land och då framförallt i den landsända som numer är Putinland. Samtidigt ska sägas att Sandanskis magiska omgivningar har sina egna egenheter på druvsidan, som äkta Melnik till exempel.

   • Ergo.
    Jag adderar nu Melnik till den lista av förväntade Upplevelser jag har att uppleva.
    Leva??
    Nej, det är väl rumänskt??

    Ack NEJ, till Putinland vill jag icke alls färdas! Där går gränsen. Och inte skulle jag heller vilja läsa att Hr Torstenson haver begivit sig till den landsändan.

    /Med önskan om ett behagligt veckoslut/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *