Kompetenskvotering nu!, Händel & Marriages

Det är tur att merparten av de inkompetenta affärsmännen och, i mindre utsträckning, – kvinnorna rekryteras till ledningarna i de stora företagen i en kaka-söker-maka-karusell,Händel därför att om de sattes att sköta en liten affär, ett jordbruk eller ett medelstort industriföretag skulle de snart köra det i konken. Det stora företaget är mer förlåtande och överlever vanligtvis affärsstrategisk inkompetens, ekonomisk misshandel och självgod arrogans. Vad aktieägarna behöver är inte i första hand könskvoterade styrelser men väl kompetenskvoterade styrelser och företagsledningar. Att vi idag spelar Händel har kanske något att göra med Vattenfall. Vi avrundar med lite mer Emma Ruth.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *