Vinmässor i allmänhet & vinmässan i Östersund i synnerhet

I helgen arrangeras åtminstone två vinmässor i Sverige. Dels en i Östersund, dels en i Sundsvall. Och året runt hålls både små och stora vinmanifestationer över hela Sverige. Det här ger de svenska konsumenterna, såväl de initierade som de som bara vill känna sig för,Oastersund utmärkta tillfällen att lära sig mer om vin och vin och mat i kombination. Vanligtvis finns möjligheten att gå på ett flertal föredrag och provningar utöver allt det som själva mässan i sig har att erbjuda. Det är säkert kul att vara med och arrangera en mässa, men rimligtvis också väldigt mycket arbete och vi vinvänner har all anledning vara tacksamma för att det finns eldsjälar som håller liv i landets alla vinmässor. Själv är jag i Östersund på lördag och talar om ”Vinmakarens hemlighet/Konsten att modifiera en blend”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *