Göteborg så in i hundan

La för en tid sedan ut vidstående bild på annan plats i det som kallas sociala medier. De putslustiga kommentarerna lät inte vänta på sig och inte heller kunde jag själv låta bli att bli den göteborgare jag blir när jag inte behöver låtsas inför Hustrun. Här nedan följer en samling mer eller mindre skämda hundskämt. Tackar framförallt Barndomsvännen för hans bidrag som är minst lika långt ner i det grymt grådaskigt grumliga och dyigt dystra djupvattnet som mina egna.IMG_0802

Rubrikförslag till bilden: ”Hundbagage”, ”Doggybag”, ”DiB/Dog-in-Bag”.

Tikskämt:”Vad kallas den äldsta tiken? Morrmorr”. ”Vad kallas den äldsta tiken? Antiken”. ”Vad heter hundvärldens flottaste båt? Kon-tiki”. ”Vad kallas en tik som bytt kön? Testikel”. ”Vad säger klockan på avelshannens vägg? Tik-tack”. ”Hur går hannen till väga för att erövra sin hona? Genom en utstuderad taktik”. ”Vad ägnar sig gamla avelshannar åt? Bahtik”.”Nu kommer uppföljare till ’Ensam mamma’: Mattemetik.”

Three Dog Night.

8 svar på ”Göteborg så in i hundan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *