Direktrapport från tåget Stockholm-Köpenhamn en dag i maj & Smashing Pumpkins, XTC, Mozart & JSBX

 

– Ja, men det är ju lite jobbigt att umgås… – Nej, jag har skickat… – när de blir sådana – Man slog ihop de tre gröna områdena! – … vi har också en… som blivit sådan… – Jaja, haha, nejnej, haha, jahahaha… -… går inte. – Mmm! – Ja, men det ordnar jag! – Jo men det har jag försökt men jag…- Som jag uppfattar det så var det det. -… tänkte jag börjar med att ringa till… – Jag tänkte att vi uppdaterar avtalet… -… dig -… sjuttiofem procent. – Jo, metallföretag… – Att det är uppdaterat att det här är statusen… -… men gäller gamla metallavtalet alla metallföretag? – … då förbereder… – Jaja! -… inte… – Nej, i paragraf fem – jamen, de… – fanns inget smidigare – hörs väldigt bra – allt fokus på -…all text på metallavtalet – ja men vi håller…

Vinifierat kräver med omedelbar verkan att alla svenska tågset kompletteras med godsfinkor varuti för ändamålet anställda ordningsvakter med bakgrund i kriminella gäng placerar alla gaphalsar som fläker ut sitt privatliv och förorenar miljön med arbetshemligheter och ändå värre nonsens. Det är i sådana här stunder lätt att skylla på samhället och bokstavskombinationer och knark och skolan och frånvarande föräldrar men ytterst beror det nog på att gaphalsarna är rejält dumma i huvudet. Vi försöker överrösta dem med Smashing Pumpkins, XTC och Ave Verum Corpus (svårt dock att överrösta han med metallavtalet med Mozart, behövs mer bröt och skrän för att slå ihjäl hans högljudda stämma, får bli lite JSBX)

4 svar på ”Direktrapport från tåget Stockholm-Köpenhamn en dag i maj & Smashing Pumpkins, XTC, Mozart & JSBX

 1. I alla fall bra musik!

  Samma upplevelse från Ørebro till Oslo, men det blir lite tystare över gränsen, troligen blir det då dyrare att ringa meningslösa samtal………………………

  • Tack för denna omedelbara rapport från verkligheten mellan Örebro och Oslo, Bert! Tack också för din iakttagelse att det blir tystare om man åker svenskt tåg på andra sidan gränsen, vi tar till oss detta även om det kan bli omständligt att åka tåg mellan Stockholm och Köpenhamn via tredje och fjärde land s a s. Och ja, vi har i alla fall bra musik!

 2. Kan man säga till folk att hålla käften?
  Ofta har jag drömt om doldakameran-experiment för att se hur långt du kan gå innan resenärer ingriper. Hyrd skådespelare får då fejka samtal med telefonsex, skvaller om kända personer, kiss- & bajsskämt, planer på att spränga tåget osv.
  Kanske nåt för dig, Lars? Som gammal scenartist…

  • Kul idé och jag skulle mer än gärna vara provokatören! Fasar däremot för mina handlingar om jag själv blev utsatt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *