Er utsände bland de storslagna matkreatörernas onktuösa köksenvironger fyllda av kreativitet, vällust och fartfylld framåtanda och en och annan tatuering och könspiercing, har hittat en ny dessert! En dessert värd att ställas vid sidan om chokladpuddingen. Voilà! Carambar dessert – seg och uthållig som en fjälljägare på amfetamin.
Gör så här:
1.Gå till närmaste matvarubutik.
2.Fråga efter Caramabar dessert. Har de den inte, beställ hem. Har de den, köp.
3.Tillred à la minute: När det är dessertdags, öppna påsen, plocka ut carambarerna, skala dem och placera tre-fyra stycken på en för ändamålet anpassad assiette. Garnera med röd paprika. Klart!
Skalas står det. Då undrar jag om man behöver t ex en skalkniv eller om det går bra att skala av det (oftast) gula skalet med fingrarna.
F.ö tror jag inte denna dessert har någon avnämare här i gambla Svitjod. Där har vi kanske en affärsidé?
Huruvida en skalkniv behövs torde bero på hur pass fingerfärdig skalaren är på en skala.
Oh ja, här finns en mycket, mycket lovande affärsidé för en vaken entreprenör!