Ha’t bra!

Hel vete va dem snöar! Vräk er ner. Å ja e arg! Så in i hel vetes arg! Arg arg arg! De måste va nåns fel! Guds! Miljö par tits! Fem i nisternas! Trumps! Putins! Anna Kinberj Pratas! In vandrarnas! Rasist ernas! Medjas! Å nu tö ar de! Vems fel e inte de??? Å i kväll e de fot boll på te ve! Men ja har ingen te ve! Vem har in te tänkt på de? Kal le Anka plan era bättre! Ja MÅSTE ba få skriva av mej nu om hur in i hel vetes dumma i huvudet dem är! All i hop! Dem ska fan mördas! Dem ska få ångra att dem finns till! Dem satans as en! Sär skilt ha tar ja hat! Hat arna ska fan grill as lev ande! Dem är dum mast av al la! Bara gap ar å skrik er om ALLT! Ja hat ar al la som hat ar!

Fjantmusik åm lavv å skit!

4 svar på ”Ha’t bra!

  1. Trots vissa språkliga oegentligheter ger en sån här kria idag säkert högskolebehörighet.
    ”Den är ju ändå innehållsmässigt begriplig!” säger nypedagogerna.

    • Haha, tror du har rätt i det – nu är väl du inte inne på Fb och Twitter så ofta men om/när du är det blir du snabbt van vid den arga nysvenskan, eller om det möjligen ska vara den nya argsvenskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *