En dag i ett trolls liv

Samtal 1

-Eskilstuna-Kuriren.

-Redaktören?

-Ja, det är jag.

-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRGGGGGGGGGGHHHHHH!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGHHHHHHH!!! (Klick)

Samtal 2

-Skurups Kommun.

-Kommunalrådet?

-Vem undrar?

-Du ska brinna i helvetet, landsförrädare, vi vet var du bor, var dina barn går i skolan, du ska sluta sprida lögner!!!!

-Vad… (Klick)Samtal 3

-Sångerskan?

-Ja?

-Ditt äckliga as, du ska gruppvåldtas och dö när din tid kommer, landsförrädare! (Klick)

Samtal 4

-Broder!

-Något nytt?

-Ja, jag har hotat fem PK-journalister som ljuger och luras och skrivit 37 inlägg på Facebook. Så här till en landsförrädare som påstod att Eskilstuna-Kuriren talar sant och vi ljuger och att vi får pengar från Ryssland…

-Det får vi ju, det är dessutom en inspirationskälla för…

-Skärp dig! Det där vet du och jag men inte svansen så tala tyst om det. Den ignoranta , ha, hörde du?, ignoranta, hm, hursomhelst, den ignoranta massan måste matas i rätt takt annars kan den vändas mot oss. Se bara hur det gick för Mussolini.

-Jag vet, inget Ryssland.

-Så här skrev jag i alla fall: ”Nu är du ju ändå vilse lands förrädare som tror jugande press är sann är fan lögn och du är ju så jävla dum tror du ju på tomten eller?”

-Fan vad bra!

-Jag vet. Du då, ringt nå’t eller?

-Jadå, för fan! Har skrämt både ap-sångerskan och pk-redaktören och kommunalrådet, haha, sa ”AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGGHHHHH!!” till redaktören.

-Men för helvete! Skrik inte i örat på mig! Idiot!

-Förlåt.

-Hur tror du att du hjälper saken genom att skrika mig döv din kretin!?

-Ska inte ske igen. Förlåtförlåt. Tycker du om mig i alla fall?

-Vet inte.

-Lite?

-Kanske.

-Litelite?

-Mmm…

-Kan du förlåta mig då?

-Okej, men gör inte om det, och se nu till att lägga ut minst fem tweetar om vilken lögnhals och landsförrädare den folkvalde statsministern är. Det måste bli ett slut på det här daltandet med folket och att de ska välja sin egen regering, och du vet ju vem det hänger på om vi ska få slut på det fria ordet och den ljugande pressen och den värdelösa demokratin…

-Oss! Broder! Oss! Jag ska inte svika dig! TILL STRID!!!!! TILL STRID!!!!! TILL…

-Men för helvete!

-Förlåt, förlåt! Jag ringer nu! (Klick)

Perfect Day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *