Förbud mot MLP!

vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot MLP (Marine Le Pen)! Inte i första hand därför att hon vill stänga ner Europa och skicka hem vinifierat till fäderneslandet Sverige (det är någonstans helt okej om än en aning korkat då hon blir av med en lojal skattebetalare, alltså en människotyp hon inte har ett överflöd av i sin egen väljarkår). Nej, här handlar det uteslutande om presidentkandidatens försmädliga hånflin! Efter varje uttalad lögn – 19 stycken enligt ”Les Décoduers” (Le Monde) – i gårdagens TV-sända debatt, satt hon där som en förnöjd delfin som nyss fått uppgraderat garnityr hos tandveterinären och nu ville visa upp det till allmän beskådan. Med andra ord tar MLP fram det sämsta i människan – vem tycker inte om delfiner, egentligen? – och driver omgivningen till att vilja förbjuda henne. Det går inte för sig. Det måste stoppas nu. Det logiska svaret på hennes dumflin är uppenbart: Förbud mot MLP – nu!

Vacker version av Marseljäsen (tycker i alla fall vi rugby-fans).

4 svar på ”Förbud mot MLP!

  1. Om någon gör ett lämpligt antal hål
    i näsryggen på general de Gaulle,
    kan han på näsan spela Marseillaisen
    och därmed blåsa kallt på bouillabaissen.

  2. Äras den som äras bör! Tage, förstås. Något fritt efter originalet,eventuellt, som det blir när, minnet är kort
    och tendensen att försöka förbättra såväl meter som rim tar överhanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *