Förbud mot prickfria lakritspipor!

Otaliga är historierna och exemplen på hur samvetslösa girigbukar till godisfabrikörer begår nidingsdåd och illgärningar och lägger ner lönsamma karamellfabriker och flyttar tillverkningen till i sammanhanget outvecklade, okunniga, smaklösa länder med fel vatten, bakteriefloror och oförstående personal utan någon som helst insikt i gottegrisens kravfyllda vardag och de effekter flytten kommer ge. I vissa fall har den utsatte gottegrisen skäl att misstänka att girigbuksgodisfabrikören bara är girig och snålar in på viktiga beståndsdelar i receptet utan att för den skull flytta till svältlönsländer. I båda fallen hör till de allra värsta exemplen den prickfria lakritspipan!Hur kan någon, hur kan ens den mest samvetslöse girigbuken till godisfabrikör och lurendrejare komma på den hänsynslöst, sanslöst samvetslösa och skrupulösa idén att tillverka en lakritspipa utan röda prickar, ja utan prickar alls? Om det är någon gång ett regelvidrigt beteende behövt bestraffas så är det väl i det här fallet? Frågan är om det ens finns ett straff i paritet med brottets art? Möjligen skulle en vistelse ej understigande tio år i en fängelsehåla duga förutsatt att den brottsligt prickfria lakritsfabrikören då dagligen utsätts för stor besvikelse i form av korv utan bröd och senap, pannkakor utan sirap, köttbullar och potatis och sås utan lingon och gurka, sill och potatis utan ost och snaps, ishockey-VM utan puck, Spotify utan ljud och skumbananer utan salta skruvar att vira bananen runt. vinifierat kräver förbud mot prickfria lakritspipor – nu!

Liveshow som heter duga.

10 svar på ”Förbud mot prickfria lakritspipor!

 1. Jag var med ända till skumbananerna, där, just där, hände något oförklarligt med mina föreställningar om smak!

  • Då är frågan huruvida du någonsin blandat en sockerbit och en salt lakritsskruv* eller en skumbanan med en salt lakritsskruv – båda tar dig till den sjunde godishimlen.

   *Smaken är som baken med denna resa himlen ToR kan förstärkas genom att godisafficionadon använder sig av en chokladdraperad sockerbit.

  • Var inte rädd att prova! Det är en enastående kombination. Både doft, smak och synmässigt ! Samt ett bättre tuggmotstånd. Gott att blanda !

 2. Vilket band de var Talking Heads, skall omgående lyssna igenom skivsamlingens innehåll av deras produktion.
  För övrigt håller jag med om förbuden, skamligt är ordet.

  • Talking Heads är ett av musikhistoriens bästa band (både i studio och på scen), och det är ingen tillfällighet att Adrian Belew lirade med dem också.

   F ö: En prickfri lakritspipa är som skam gåendes på land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *