Krav: liptesta juniorkronor!

Vi har, till exempel, det skrattande landslaget och det dansande landslaget. Nu har vi också det lipande landslaget. Omöjligt att öppna en tidning eller en tv-kanal eller slå på radion utan att höra en hulkande småkrona idag. Man kunde gråta för mindre. Det här är det fånigaste i idrottsvärlden sedan två landslagsspelare i herrlandslaget först gjorde mål, sedan fattade varandras händer och sprang med sina vippande hårflätor och yviga skägg och tillbad Zlatan. vinifierat kräver att herrjuniorer från och med nu liptestas innan de får ikläda sig landslagsdräkten!

9 svar på ”Krav: liptesta juniorkronor!

  1. Trodde att detta var en vinblogg? Undrar var den kunnige vinspecialisten Lars har tagit vägen. Vi vill ta del av hans vinkunskaper; inte om man skall lipa eller skratta!

    • Ömsom vin, ömsom vatten. Och en del annat. Inte minst litteratur (egen och andras), kåserier, tidskommentarer, skrivklåda och dumheter. Det är vinifierat. Dock har du rätt i att det är på tiden med ett nytt, renodlat vininslag och det kommer inom kort.

    • I allra högsta grad är det så. En reflektion därvidlag är att herrjuniorerna sannolikt också är att betrakta som juniorherrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *