Glad Påsk!

Kära HR:are,

det är inte utan ett visst inslag av vår i dagens känsloutbud parat med ägghunger och längtan efter rödtjut till lammet och starkare varor till sillen som vi samlar oss och utbrister i ett rungande Glad Påsk! riktat till just Er! Även om ingen annan tycker om er, vet ni att vinifierat älskar er allihop, och tänk så här: vad vore väl världen utan vinifierats världsförbättrande förbudskrav och oss okritiska HR:are? Slät intet. Ett Icke-vara. Långt från såväl Varat som det Möjliga varat. Nej, vet ni vad, nu drar vi korken ur påskalammsvinet, fattar varandras händer och spelar en glader och meditativ trudilutt, som låter precis så som jag försöker få min gitarr att låta och röra sig över skalorna utan att kanske lyckas precis lika bra som den här påskgöken vi kan höra på om vi klickar på det nyss understrukna.

4 svar på ”Glad Påsk!

  1. Ack! Nu tändas hoppet för oss, som i vanliga fall benämnes som paria, att kanske få komma ända fram till backanalens dignande påskbord! Cogito, ergo sum!

    Tack! Ett från hjärtat kommet TACK! Låt förbuden hagla! Vi HR:are stå färdiga att mangrant ställa oss bakom alla Msr T´s förslag till världsförändrande ukaser och upplysta påbud! Jag säger som Napoleon när han ville inta Ryssland: YES WE CAN!

    https://www.youtube.com/watch?v=jW2MRTqzJug

    https://www.youtube.com/watch?v=HE4H0k8TDgw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *