Identifiera ek & skamligt påhopp

Samtidigt som en stor del av Annandag Påsk ägnats åt att prova och i grunden analysera 19 anonyma vinrör – jo, vinerna har levererats i provrör – från Thorslundskagge och det forskningsprojekt

Felaktigt utpekad som kufbok

avseende svensk ek som just nu, i regi av nämnda Thorslundskagge, pågår som bäst, har DN en artikel om vad som tidningen anser vara smått konstiga böcker och kort sagt heter en av dessa böcker ”Identifying wood”. Å Thorslundskagges, partnern Örebro Universitet och vinifierat.se:s vägnar framföres härmed kraftiga protester mot att denna titel hamnat på listan över nördböcker. Skulle vi som försöker gå till botten med något så spännande som ekens innersta väsen vara några slags kufar? Skamligt påhopp.

3 svar på ”Identifiera ek & skamligt påhopp

  1. Pingback: Hur man dejtar en vit kvinna | blogghelvetet

  2. en vis man sa en gång till mig ”den som verkligen kan sina saker känner inget behov av att hävda sig”- den som har klassificerat ert brinnande intresse för ett ”nördintresse” är ju helt ute och cyklar- bra att ni får upprättelse genom detta inlägg, så ni kan fortsätta experimentera ifred. en dag kanske detta verk klassas som tillhörande dem som fört Sverige ett steg framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *