Smittans lösning!, Sverige – Kanada & Nomads

Trots vinifierats aktioner på området förefaller världens flygbolag inte redo att hörsamma kraven på barn-, host-, fylle- och pladderavdelningar. Därför har vinfierat tänkt till och kommit fram till att lösningen på problemet är masker av olika slag. Inspirationen kommer från Asien och de exemplariska resenärerna där, ni vet de där som går runt med masker för ansiktet. Perfekt! De håller smittan hos sig själva, de hostar och nyser i sin mask och besvärar ingen annan. Kort sagt ska flygbolagen från och med snarast förse sinaTre Kronor snörvlande och hostande resenärer med ansiktsmasker. Vad gäller barn och pladdrare bör samma koncept kunna fungera även där. Det enda som krävs är att maskerna görs om lite så de i båda fallen blir ljuddämpande för inte säga ljudhämmande. Barnen som vill skrika och låta kan göra det och pladdrarna kan tjata på bäst de vill. Åtminstone gällande barnens masker vore det finurligt om man kunde göra en återkoppling av ljudet så det leds till ungarnas egna öron så att de så att säga får smaka på egen medicin och i pladdrarnas masker kan finnas inbyggt ett band med monoton högläsning på valfritt låtsasspråk så de hör, men inget förstår, bara tråkas ut. Sverige – Kanada: Beauty! Nomads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *