Muse & Skip The Use i Nice & svett

Är det värt att sitta i timslånga köer in och ut ur Nice, där 50 000 människor samlats, bara för att få se och höra Muse spela live? Låt mig svara med en annan fråga: Skulle jag vilja kunna spela gitarr som Matthew Bellamy? Nog med frågor med självklara svar. Kort sagt var 2nd law tour – spelningen i Nice fullständigt lysande. Bokstavligen talat, och föga överraskande, fantastiskt sceneri, underbara låtar och musiker som är snudd på övermänskligt bra, därför att hur bra nu Bellamy än är så är rytmsektionen också något bland det bästa vi kan hitta idag. Nog av. Kan bara rekommendera HR:en att göra sitt yttersta för att se någon av spelningarna på den här turnén. I Nice var till och med

Muse elektrifierar och lyser upp Nice-natten.

Muse elektrifierar och lyser upp Nice-natten.

förbandet Skip The Use riktigt bra och gav sitt yttersta för att värma upp den förväntansfulla publiken. Var då ingenting dåligt? Nej, jo, vänta, det var förstås det där paret, Fröken Perfekt och Unge Herr Klassensordningsman som belåtet stod där och sög på en löjlig slang kopplad till Unge Herr Klassensordningsmans ryggsäck samtidigt som de såg ansträngt besserwisseraktiga ut, ja, ni vet sådant där som ni inte bryr er om men som får ert känslospröt i festival- och konsertträsket att bli misstänksam och se! när er man i Nice av olyckliga omständigheter och ett gungande folkhavs oberäkneliga vågrörelser senare under konserten råkade komma närmre de misstänkta objekten, visade sig båda stinka av flera dagars gammal svett. Visste väl att det var något fel på dem för så där perfekt ser bara den ut som har något att dölja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *